Зворушливі Різдвяні привітання у прозі, українською мовою

Хочу, щоб в Новий рік і Різдво в Ваших серцях панувало свято! Будинки переповнялися від любові і щастя! Щоб обходило стороною негоду! Щоб щастило із завидною постійністю! Діти приносили тільки гордість і успіхи! І щоб несли Ви гордо життя всієї обладунки!

З Різдвом Христовим! Нехай буде життя повне любові, достатку, щастя, краси, веселощів і чудес. Миру і здоров’я твоєї сім’ї, добра і затишку твого дому.

Христос народився! Вас я вітаю! Бажаю вам добра, любові, казки та чаклунства. Нехай різдвяне диво виконує ваші мрії, обдаровуючи теплом і радістю, здоров’ям і благополуччям, світом і благодаттю …..

У чарівну різдвяну ніч я вітаю вас і бажаю казкового життя! Тільки уявіть всі свої мрії – і повірте в те, що їм прийшов час здійснитися, наповнивши ваші дні радістю, добром і любов’ю! Нехай на вашому серці завжди тихенько грає весела мелодія про те, що ви щасливі!

Від щирого серця вітаю вас з Різдвом Христовим! Це довгоочікуване свято всіх православних людей, які радіють звістці про те, що народився Ісус Христос. У це світле свято я хочу побажати всім вам миру, гармонії, натхненності і спокою в душі. Бажаю зустріти це світле свято з миром і добром, і саме тоді цей день, безсумнівно, принесе вам щастя і благополуччя. Нехай біди і тяготи життя ніколи не відвідають ваш будинок, нехай перебуває з вами тільки щастя і успіх. Дай Бог, вам міцного здоров’я душі і тіла. Бажаю, щоб вашими покровителями стали щастя і добробут. Різдво – найсвітліше і гарне свято, так нехай мир і спокій стануть вічними мешканцями вашого будинку. Нехай доля буде до вас прихильна, нехай сім’я буде щаслива і здорова, нехай Бог дарує вам мир і благодать! З Різдвом Христовим!

Вітаю з зимовим торжеством добра і веселощів! Нехай чарівне свято Різдва призводить до твого дому рідних людей і виконує заповітні бажання, зміцнює віру в хороше і дає сили для важливих справ, проганяє прикрі тривоги і щедро дарує безтурботне радість!

Вітаю з Різдвом! Бажаю, щоб міцна віра допомагала вистояти в будь-якій життєвій ситуації, полум’яна любов наповнювала кожен день яскравими фарбами, а світла надія давала сили і надихала на звершення.

Вітаю тебе з головними зимовими святами – один 1-го, другий 7-го січня! Не лінуйся відзначити їх як слід, але не перевантажуйся! Головне – якість, а не кількість! Бажаю тобі найвищої якості у всьому!

Нехай в світле свято Різдва висхідна зірка вкаже правильний шлях у житті і наповнить серце спокоєм і благодаттю. Нехай любов Діви Марії наповнить Ваш будинок щастям, милосердям, затишком і взаєморозумінням, а Немовля в яслах несе в сім’ю неземну любов!