Зворушливі Різдвяні привітання у прозі, українською мовою

У Різдво нехай чується сміх і блищать сльози радості, немов сніг на стеклах. Нехай дива творяться, а мрії збуваються.

Різдвяні та новорічні канікули – це чарівна казка, яку з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі. У ці морозні зимові дні ми всі забуваємо про свої проблеми і з оптимізмом і вірою дивимося в майбутнє. Наші прагнення та мрії здаються нам легко здійсненними, а неприємності незначними. Я бажаю вам позитивного настрою протягом усього наступного року. Нехай всі бажання, які ви загадаєте в різдвяну ніч, неодмінно збудуться.

Хто добре себе веде весь рік, може отримати від Санта-Клауса подарунки на Різдво. Ми вже давно не діти, але все одно віримо в чудеса і звичайно, ми дуже добре себе вели! Так нехай в різдвяну ніч Санта вручить нам найкращі подарунки! Посмішок і гарного настрою, натхнення і удачі, доброго здоров’я і великодушності! І звичайно, нехай кожного з нас кожен день буде оточувати любов, близькі люди і вірні друзі!

З Різдвом Христовим! Бажаю ясного неба над головою і ясної думки в голові, бажаю щедрої радості для серця і почуття легкості душі. Нехай Господь береже тебе і людей, які тебе дороги.

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю жити по інтуїції, любити за покликом серця, відчувати душею і радіти щиро!

У Різдво бажаю тобі процвітання, миру в домі, гармонії в родині, достатку і благополуччя. Нехай життя буде добра до тебе, нехай тебе чекає безліч яскравих, чудових подій. Бажаю, щоб на твоєму шляху зустрічалися тільки хороші люди, щоб кожен новий день приносив тобі радість, щоб твоє майбутнє було щасливим.

З Різдвом! Нехай усі Ваші думки та бажання будуть чистими як січневий сніг, і ясними як це морозний ранок. Тепла і затишку у Вашій оселі. Щастя і здоров’я Вам і Вашим близьким!

Коли Різдво Христове загориться зірками, нехай ваші найзаповітніші і добрі бажання здійсняться. Нехай це свято принесе розуміння сенсу життя і того що в ній відбувається якомога більше тепла і щастя у ваші домівки! Нехай минуле приходить лише найкращими і світлими спогадами, даний залишається радісним і успішним, а майбутнє не приносить розчарувань! Щасливого Різдва!

У давні часи в Англії існувала молитва: “Дай нам, Боже, трохи сонця, емного роботи і трохи розваг. Дай нам в заробленої боротьбі, Наш щоденнийчорний хліб і трохи масла. Дай нам здоров’я і пощади, Дай нам також трохи пісень, і казку, і книгу. Дай нам, Боже, можливість Стати краще для себе і для інших, Поки все люди не навчаться жити, як брати … “Чудові слова, в яких зібрані всі уявлення народу про щастя, про спокійне, богоугодного життя. Цю молитву я прочитую кожен рік в переддень Різдва. і її прості, але воістину чарівні слова, підносять мою душу … Давайте вип’ємо за світлий різдвяний свято і подякуємо Богові за всі його дари!