Щиросердечні привітання з Великоднем до сліз

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Привітання з Великоднем українською мовою

Привітання з Великоднем українською мовою

Для всіх християн світу немає свята більш довгоочікуваного, ніж Великдень. Звичайно, справа не в тому, що в цей день християнин після великого посту може поїсти те, що він хоче, а в тому, що закінчилася скорботу і настала радість – вічне життя. Відкрито шлях до Бога і смерті більше немає. Нехай в цей день радіє весь православний світ, а Господь милується з небес на свою Церкву і радіє разом з нами. Христос Воскрес!

Нехай Господь оберігає тебе від бід, а спокій і радість ніколи не покидають твій будинок. Миру і благодаті тобі і твоїм близьким в день світлого Христового Воскресіння! Міцного здоров’я, здійснення всіх бажань, взаєморозуміння і любові!

Прийми сьогодні мої поздоровлення з Великоднем. Нехай в цей Світлий День здійсняться всі твої бажання, нехай радість і щастя стануть твоїми вірними супутниками в житті, нехай твої очі завжди світяться від щастя. Христос Воскрес!

У світлий і добрий свято Пасхи від щирого серця хочу побажати, щоб в сім’ї всі були здорові, щоб поруч завжди були вірні і добрі друзі, щоб у справах чекав успіх і удача, щоб життя повне була щастя, надії, любові і благодаті.

Бажаю, щоб святий Великдень подарувала вам всі земні і душевні блага! Нехай тіло ваше наповниться здоров’ям, а душа благодаттю. Нехай ваші добродійні справи виходять з самого серця, і люди відповідають вам взаємністю. А в родині вашої нехай панує взаєморозуміння і турбота один про одного.

Великдень – чудовий і радісне свято для всіх нас. Бажаю тобі душевного спокою і матеріального благополуччя. Нехай цей день принесе тобі позбавлення від старого, віджилого і непотрібного. Нехай твій будинок буде гостинним, а серце – відкритим. І найголовніше – віри тобі, мудрою і всесильної. Зі святом!

Христос Воскрес! Сьогодні найбільш радісне свято, щорічно нагадує нам, що прихід весни і торжество добра неминучі! Нехай же нудьгу у вашій душі завжди змінює сонячний настрій, а в житті переважають вчинки, якими можна пишатися.