Красиві привітання з Великоднем у прозі, українською мовою

Дбайливо підібрана колекція найкращих привітань з Великоднем українською допоможе Вам висловити всю гамму ваших побажань і почуттів.

Сердечно вітаємо з духовної навесні і з її головним святом – Великоднем! У цей світлий і радісний день думки всіх віруючих людей звернені до Бога! Так нехай Господь завжди живе у вашому серці, вказує вірний шлях у житті і береже від біди! Бажаємо зустріти Великдень в родинному колі, за щедрим столом, нехай яскраво горить великодня свічка, як символ доброти!

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Вітаю зі святом світлого Великодня. Нехай у серці знову відродиться надія, нехай в тебе прокинеться сила і любов, нехай душу міцніше зробить віра, нехай в житті настане смуга добродеяния і благополуччя.

Від щирого серця вітаю зі святом Пасхи і щиро бажаю, щоб всі печалі залишилися позаду, щоб серце воістину зраділо цій добрій і хорошого життя, щоб душа кинулася до благодіяння і вірному щастя, щоб міцна віра і світла надія завжди допомагали боротися за справедливість і справлятися з будь-яким лихом.

Воістину Воскрес! Моя душа наповнюється світлом і радістю, коли я чую привітання з Великоднем. Велике щастя у відповідь проголосити вам про Воскресіння Христове і побажати такої благодаті, яка б відкрила ваше серце для близьких, рідних і просто хороших людей. Нехай ваше життя буде в Божих руках, а не в руках політиків, гаджетів і інших спокус.

Вітаю з великим святом Пасхи. Нехай зрадіє весь світ і відпустить смуток душевну кожна людина, нехай цей день подарує тобі чистий аркуш життя, на якому тобою буде написана нова і красива історія. Бажаю міцного здоров’я твоєї сім’ї і вічної благодаті твого дому. Нехай Господь буде з тобою, нехай розум і серце прагнуть завжди до добрих діянь.

Зі святом тебе! Христос Воскрес! Нехай береже тебе небо від негараздів і напастей! Старайся жити розсудливо, праведно і гідно. Нехай Господь веде тебе по вірному шляху. Чи не опускай руки, зіткнувшись з невдачами, не відступай від задуманого. Живи радісно і щасливо!