Щиросердечні привітання з Пасхою своїми словами

Вітаю зі світлим святом Христового Воскресіння! Нехай цей день стане початком твоїх нових добрих звершень, християнських подвигів і перемог. Христос Воскрес!

Бажаю тобі до Великодня, щоб ангели ніколи не залишали тебе, направляли на шлях праведний, оберігали від неприємностей, скверни, бід і розлук. Нехай це світле свято нагадає тобі про чудеса, які нас оточують, додасть впевненості і зміцнить віру!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Вітаю з паскою! Нехай життя завжди буде наповнена справжнім добром, збуваються надіями, благими звістками, а шлях до всеосяжного, повного щастя буде швидким!

Прекрасний день, говорить весняний запах зеленого листя і аромати ніжних квітів, що витають в теплому повітрі, нарешті настав. Це – Великдень! Від щирого серця вітаю Вас і бажаю сімейного комфорту і благополуччя, справжнього успіху, здоров’я і натхнення! Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою і всім серцем бажаю постійного духовного розвитку і справжнього щастя для серця, щирих сподівань і великої любові. Нехай в це свято всі твої молитви будуть почуті, нехай з цього дня почнеться низка добрих і радісних подій в твоєму житті.

Я вітаю тебе з Воскресінням Господнім. Нехай Він тебе обдарує своєю ласкою, захистить від усіх негараздів, і дасть тобі сил на досягнення задуманого на цілий рік. Бажаю смачного паски і нехай завжди яскраво горить твоєму житті тонка свіча! Христос Воскрес!

У світле свято Великодня бажаємо Вам очищення душі, радісного проведення часу зі своєю сім’єю, чистоти і затишку в домі, душевного спокою, достатку і стабільності, достатку на столі.

У цей святий весняний день приймайте мої поздоровлення. Свято релігійний, але в той же час світський, тому що сьогодні все незмінно слідують традиціям: фарбують яйця, випікають паски і збираються разом, щоб смачно поїсти і міцно випити. Розговляються все – віруючі і невіруючі, хто постив і хто не постив. Бог нам всім суддя. У будь-якому випадку Великдень – це чудовий привід зібратися в колі сім’ї та друзів за святковим столом, щоб спілкуватися, веселитися, співати і танцювати. Нехай в цьому будинку частіше чується сміх, грає музика і веселяться дорослі і діти. Христос Воскрес!