Щирі привітання з Пасхою у прозі, українською мовою

Дбайливо підібрана колекція красивих привітань з Пасхою у прозі, до сліз допоможе Вам висловити всю гамму ваших побажань і почуттів.

Великдень – це те свято, яке допомагає всім повірити в диво! Адже це день, коли воскрес наш рятівник Ісус Христос! І вітаючи з цим великим подією ми бажаємо вам ніколи не втрачати віру в Бога. Щоб вас завжди оточувало тільки добро, а всі труднощі вирішувалися легко і невимушено!

Я вітаю тебе з Воскресінням Господнім. Нехай Він тебе обдарує своєю ласкою, захистить від усіх негараздів, і дасть тобі сил на досягнення задуманого на цілий рік. Бажаю смачного паски і нехай завжди яскраво горить твоєму житті тонка свіча! Христос Воскрес!

Дзвоном до нас приходить світле свято Великдень! Вітаю з цим богоугодною подією! Бажаю добра, чистоти, духовності, просвітлення і становлення на шлях істинний. Солодких пасок, добрих гостей, сімейного достатку і великої радості!

Христос Воскрес – сьогодні чується всюди! Адже настав не просто свято, а саме той день, коли Господь подарував нам можливість для духовного воскресіння! Сьогодні віра, надія і любов очистять наш розум від поганих помислів, подарують душевне просвітлення і наповнять серця гармонією і благодаттю! Миру вам і світлої радості!

Нехай цей незвичайний недільний день принесе в твоє життя ще більше радісних днів, яскравих вражень і чарівництва. Нехай твоя душа завжди буде зігріта надією, серце – любов’ю, творчість – натхненням, праці – божому благословенням. З Воскресінням Христовим тебе!

У це свято Христос нам подарував надію на вічне життя, віру в майбутнє і світло безкорисливої ​​любові. Нехай же сьогоднішня радість живе в твоїй душі кожен день, роблячи життя прекрасніше.

Вітаю з усією можливою теплотою і добротою зі світлим святом Великодня Христової! Бажаю цілком вірити в Божу волю і сподіватися, що молитви будуть почуті, а надії і сподівання виправдані!

Христос Воскрес! Поздоровляю з Пасхою і від свого серця твого посилаю радісні нотки доброї пісні. Нехай все в твоїй родині будуть здорові, нехай все в цьому світі буде для тебе блаженним. Бажаю любові найщирішої, надії самій теплій і щастя самого світлого.

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!