Щирі привітання з Яблучним Спасом

Я хочу привітати вас з таким світлим святом, як Яблучний спас. Це свято відзначають в нашій країні щорічно в цей жаркий день – шостого серпня. Незважаючи на те, що до кінця літа залишається ще місяць, це свято означає початок осіннього періоду. Сьогодні той день, який передбачає, що люди будуть їсти освячені яблука, тому що це благотворно позначається на них. Це означає, що і ви теж повинні будете придбати яблучка, а ще можете приготувати що-небудь смачне, щоб порадувати своїх рідних і близьких. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а також благословення. Намагайтеся не забувати про це святковий день, тому що він грає дуже важливу роль для всіх нас. Проведіть цей чудовий і такий світлий день разом зі своїми рідними та близькими. Отримайте задоволення від цього дня.

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті, як в цей літній день, настав перетворення. Нехай все непотрібне вас покине, відкриваючи двері для нового і світлого, а цей день покладе початок значних подій і просвітління вашої душі.

Вітаємо всіх православних християн з одним з найважливіших днів у році. Сьогодні один з Спасів – Яблучний, відомий так само як Преображення Господнє. Нехай же цей день, що знаменує собою радісна подія, буде радісним для кожного з нас і тільки зміцнить нас в нашій вірі

Поспішаю вас привітати з прекрасним і світлим святом – Яблучним Спасом! З давніх-давен цей день означає початок нового сезону і збору врожаю. Так нехай у вашому житті результат завжди перевершує очікування, рідні оточують любов’ю і турботою, робота тільки в радість, а здоров’я міцнішає з кожним днем!

Господнє Преображення дарує всім віруючим неземну радість. Відчуйте милість Господа і відчуйте його переможний голос. Мир Вам, Вашим родинам!

Дорогий мій чоловік! Привітати хочу тебе з Яблучним Спасом і побажати тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Що любив мене завжди і терпів усі мої капризи,а я щоб любила тебе і прощала тобі твої недоліки. Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я, і ​​щоб вірний ти мені був, як лебідь білий своєї лебідоньки! Бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб надія тебе ніколи не покидала, щоб Господь не залишав тебе в скрутну хвилину, щоб твоє серце не забувало Його в хвилини щастя. Миру і достатку твоєму житті, спокою і натхнення твоєї душі.