Найкращі привітання з Яблучним Спасом простими словами

Дбайливо підібрана колекція гарних привітань з Яблучним Спасом українською допоможе Вам висловити всю гамму ваших побажань і почуттів.

Вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тепла в будинку, добрих новин і благодатної атмосфери навколо! Цей світле свято наповнює миром серця близьких людей і робить чистими помисли. Нехай в твоїй душі вічно живе Божа Благодать, а любов родичів зігріває в скрутні хвилини.

Вітаю з Яблучним Спасом! Нехай Всевишній береже твій будинок від негараздів і бід, тривог і печалей. Нехай терпіння,мудрість і щирість принесуть свої плоди, зроблять життя простої і радісною. Нехай наливні яблучка наповнюють будинок ароматом щастя!

Який у нас сьогодні день? На календарі вже шостий серпня, а значить, що прийшов час привітати вас із найпрекраснішим святом – з Яблучним Спасом. У цей світлий день ви неодмінно повинні відвідати храм, щоб освятити яблука, а після цього приготувати з них що-небудь смачне. Яблучний пиріг буде відмінним приводом, щоб зібрати своїх близьких за одним столом і відзначити цей чудовий свято – Преображення Господнє. Повірте, що це свято дійсно заслуговує на увагу, тому що має цікаву історію. Нехай сьогодні ваші думки будуть чисті, тому що в такий день думати про погане забороняється. Бажаю вам міцного здоров’я, здійснення всіх бажань і прекрасного настрою. Нехай ваш день буде наповнений приємними подіями. Благополуччя вам і вашим близьким! Вдалого проведення часу.

Сьогодні святкується один з найбільш шанованих свят – Яблучний спас. Я хочу побажати вам гарного і рясного врожаю яблук, які ви сьогодні освятите в церкві, щоб отримати благословення Господа. В цей прекрасний день у вашому будинку повинен відчуватися запах свіжих яблук. А ще ви можете спекти щось смачне, щоб почастувати всіх своїх рідних і близьких. Нехай удача завжди буде поруч з вами, тому що вона допоможе вам домагатися всіх поставлених завдань. Крім того. Не забувайте, що Яблучний спас означає, що осінь починає вступати у свої права. Готуйтеся до осінньої прохолоді, а для цього вам допоможуть освячені в церкві яблучка. Бажаю вам міцного здоров’я, любові і виконання всіх ваших бажань. Нехай у домі завжди пануватиме взаєморозуміння. Бажаю вам гарного настрою протягом усього святкового дня.

Щороку шостого серпня в нашій країні святкують Яблучний спас, який можна ще називати Преображенням Господнього. Мені хочеться від щирого серця привітати вас, а також побажати всього самого приємного і світлого. Сьогодні ви неодмінно повинні відвідати храм, щоб освятити той урожай, який подарував нам Господь. Звичайно ж, мова йде про яблука, які все так люблять. Мені дуже хочеться, щоб ви думали сьогодні тільки про все самому світлому і доброму, бо це свято передбачає саме таке ставлення. Нехай ваші думки будуть чисті, а ваші наміри тільки сприятливі. Нехай у вашій родині сьогодні буде панувати любов і радість. Будьте здорові, щасливі і кохані, а все інше вже буде само собою. Запасіться яблучками, тому що осінь вже вступає в свої права, а осіння прохолода нам буде вже не такою страшною.