Привітання з Водохрещем простими словами

З ГосподнімБогоявленням! Нехай свята вода змиє весь негатив і зло. Нехай у всіх починаннях зберігає Бог і Доля. Щоб душа жила добром, а серце – любов’ю.

У день Хрещення Господнього, бажаю душевної чистоти, світлих думок і праведних вчинків. Нехай свято Господнього Богоявлення, приносить щастя і достаток, нехай всі будуть щасливі і здорові!

З Хрещенням тебе! Бажаю в цей морозний свято палати від радості і щастя, сміливо пірнати в зимову ополонку, щоб всі негаразди омила водохресна вода. Нехай здоров’я буде міцним, як у молодого Дубочки, все потаємні бажання будуть виконані. Бажаю, щоб все темне навіки розчинилося, добро і удача обіймали тебе все життя. Вір в успіх і живи яскраво і весело!

Поринь, перехрестись, Богу в серці помолись. Нехай добро до тебе прийде, з собою добро призведе. З Хрещенням!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від душі бажаю ясних думок в голові, як ясне небо і добрих днів в житті, як серце Господа.

У свято Хрещення Господнього бажаю здоров’я, добробуту, віри і добра. Нехай мир буде у вашому домі!

У цей чарівний зимовий день, святе свято Господнього Хрещення пам’ятай про головне – наше життя складена з дрібниць. Тому бажаємо тобі знаходити в кожній дрібниці щось позитивне і гарне. Живи в насолоду для себе і рідних. Пам’ятай і в будь-якій ситуації у тебе є ми – твої вірні друзі.

Що побажати в це свято? Міцної віри, нової надії. Нескінченного прояву доброти. Зберігайте теплоту в Вашому серці! Віддавайте її – і вона додасться. Прикрашайте нею світ навколо вас! І Ви відчуєте прилив сил. Зі святом Водохреща!

Вітаю з великим світлим святом Хрещення Господнього. Нехай Бог простить гріхи і допоможе виправити помилки, нехай цей день дозволить з чистого аркуша продовжити писати історію свого життя, де буде благодать і мир, любов і радість.

Хорошій людині, висококласному фахівцеві, одному на Водохреща хочеться багато побажати – сили духу, міцної віри і Божого благословення. Чи не турбується даремно через дрібниці і радіти навіть найменшим дрібницям. Цінувати тих, хто просто поруч. Справжньою любові і розуміння.

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

Нехай Господь буде поблажливий до твоєї долі, нехай оберігає тебе і допомагає у важку хвилину. Щасливого Хрещення Господнього!