Привітання з Водохрещем простими словами

Дбайливо підібрана колекція гарних привітань з Водохрещем у прозі допоможе Вам висловити всю гамму ваших побажань і почуттів.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Від щирого серця бажаю, щоб освячена водиця вмила і тіло, і душу, позбавивши тебе від всіх хвороб, образ і тривог, бажаю, щоб Господь благословив тебе на добрі діяння і світлі помисли, на щастя, мир, чисту дружбу і любов.

Вітаю з Хрещенням і бажаю не цокотеть зубами і не мерзнути, а як дельфін прям в ополонку і назад. І нехай водиця наповнить тебе силами могутніми і здоров’ячко міцним, нехай все погане відстане від тебе навік, а щастя і удача прилипне, як п’явка.

Поспішаю привітати з Хрещенням Господнім! Нехай в цей день вода змиє всі нещастя і напасті. Господь збереже і допоможе у всіх починаннях.

З Хрещенням Господнім я вас всіх вітаю і бажаю бути вдячними, свідомими, праведними і правильними, справедливими і смиренними!

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати благородства душі і блага життя, милості серця і міцного здоров’я, послав його Господь у відповідь за добрі справи.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю щасливо жити з Богом в душі і з любов’ю в серці, бажаю кожен день зустрічати в доброму здоров’ї і прекрасному настрої.

Сьогодні будь-яка водиця свята, кожна краплина води розчиняє печалі і біди, дарує радість і благодать. Бажаю тобі омити тіло і душу, позбутися всього непотрібного і изжившего себе і зробити крок в новий день з новими думками, планами та ідеями! Нехай свято відкриє нові можливості і шляхи. Нехай на тебе проллється грошовий дощ! З Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням! Бажаю нескінченної бадьорості духу і незгасного оптимізму. Нехай на душі буде кожен день легко і світло. Нехай думки не захмарюються сумом. Близько стануть надійним тилом і опорою в житті.

Цей день не простий, але доленосний. І начебто звичайний, але світлий і святковий. Нехай морози відступлять, а весна дасть про себе знати тонким ароматом, ледь помітним. Але таким радісним, адже сьогодні Господь був хрещений, а віра його полилася на нас потоком, лавиною, світлом радості і душевного спокою. З Хрещенням, нехай Бог буде у вас в душі і серці.

Нехай в цей день в серцях луною буде звучати щастя, любов, милосердя і віра. Бажаю сонця над головою і молитви на устах. Хай не морозить хуртовина з проблем і бід, а доброта і людське розуміння завжди оточує. З Хрещенням Господнім!