Привітання з Великоднем у прозі

сьогоднісвітле Воскресіння – найважливіший і самий головний день у році. Я від душі тебе вітаю з Днем світлого Великодня і від душі бажаю спокою, рівноваги, благих вістей і християнського смирення. Звичайно, будь завжди здорова, щаслива і в усьому сподівайся на Бога.

Сердечно вітаю Вас з радістю світлого свята Воскресіння Христового! Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаю Вам радості, здоров’я і благополуччя.

Христос Воскресе! Бажаю всім добра, злагоди і щастя. Давайте цінувати прості речі і події, ставитися терпляче до всього, бути вдячними за все те, що маємо. І Господь нам дарує ще більше. Щастя знаходиться в наших руках, так бажаю всім грамотно ним розпоряджатися.

Спасибі за те, що твоя курка, коли несла різнокольорові яєчка, не забула про мене … знесла і на мою долю. Нехай твоя доля буде прикрашена такими ж яскравими подіями, чудесами і пасхальним достатком, як ти сьогодні прикрасила мій день. Бажаю тобі красивого життя, і щоб приємних сюрпризів і теплих спогадів в ній було дорівнює кількості прожитих днів.

Закінчився великий пост. У свої права вступає Велика Пасха. Значить свято в будинку теж повинен бути великим. У кращих російських традиціях: з пасками, пирогами, фарбованими яйцями і злегка захмелілими гостями. Сьогодні це право не грішно. Життя – це чудовий подарунок, будемо насолоджуватися спілкуванням, смачними частуваннями і радістю буття в повній мірі! Христос Воскрес!

Вітаємо Вас зі Світлим Великоднем! Бажаємо миру,добра, любові, душевного спокою та благополуччя! Нехай ваш вогнище завжди гріє любов, близькі будуть поруч, все очікування неодмінно справдяться, а заповітні мрії і бажання обов’язково збудуться!

Христос Воскрес! І нехай буде мир на Землі. Нехай Бог простить нам всі наші гріхи. Нехай жертва Ісуса буде не марною. Я від душі бажаю тобі і твоїм близьким здоров’я, віри, сил, поваги, любові, благополуччя і дружби. Бажаю відчувати себе щасливою людиною, що має можливість здійснювати щось хороше. Нехай з цим світлим днем ​​в твоєму житті почнеться світла смуга благодаті!

Сердечно вітаю вас з урочистим і рятівним днем ​​Святої Пасхи. Нехай світло Воскресіння наповнює нас пасхальною радістю, нехай віра примножується в нас і зберігає від поділів, нехай відображається на скрижалях нашого серця Божественний Лик Спасителя, що кличе до досконалості, нехай сила Божа відвертає нас від усього гріховного і захоплює на шлях духовного діяння, миру, добра , злагоди й любові.