Привітання з хрестинами українською

Сьогодні настав воістину важливий і світле свято. Хрещення вашої дівчинки – це урочистий день в її долі. Тепер вона опинилася під заступництвом Господа, який здатний творити чудеса. Вірте в те, що ваша донечка обов’язково виявиться найщасливішою і впевненою в собі. Нехай сьогоднішнє свято залишить тільки світлі емоції. Вітаємо з хрещенням!

Нехай для тебе відкриті небеса і добрі слова звучать для тебе в цей день, щоб ти був прекрасний, ніжний і красивий, немов твій небесний покровитель Ангел, ім’я якого тобі дали при хрещенні. З цього дня починається свято твоєї християнського життя, оточеної добрими ангелами, і ніжними людьми, які допоможуть тобі у важкі хвилини і будуть радувати тебе кожен день. Нехай небеса будуть для тебе добрими, світлими і ласкавими, нехай люди навколо стануть для тебе добрими, так як ти будеш знати, як опиратися злу, нехай навіть, для початку, у власній душі. Тому, що кожна душа однаково дорога Богу, який готовий допомагати кожному, що буде сам прагнути радувати його добрими словами і благородними вчинками.

Вітаю з крестинами вас і вашу дитину. Від щирого серця бажаю Божої благодаті в житті дитини, миру і щастя вашій родині. Нехай ваше чадо росте в постійному оточенні любові, турботи, чуйності, розуміння і радості. Бажаю міцного здоров’я дитинці, а також його батькам і хрещеним.

Багато людей вірять, що кожному на небі належить одна, але особиста зірка. Вона запалюється на небосхилі в той момент, коли крихта з’являється на світ, а ось розкриває своє сяйво в повній мірі, саме тоді, коли дитину хрестили. Саме ангел вашої малятка запалив її зірочку, щоб малятко ніколи не боялася темряви, навіть в найстрашнішу ніч, щоб ніколи не загубилася на дорозі, адже зірочка допоможе знайти шлях додому. Тепер поруч з цією маленькою принцесою буде її ангел-охоронець, він заспокоїть і покаже яскраві сни, прожене хвороба і подарує веселку. Батьки, тепер у вас є вірний друг, який завжди догляне за крихтою. Нехай у вашому домі щасливими переливами чується дитячий сміх, а кожен день буде яскравим.

Від душі вітаю крихту з крестинами. Бажаю маленькому ангелика щасливої ​​долі, доброго шляху, міцного здоров’я і всього самого світлого в житті. Бажаю, щоб улюблені батьки і дорогі хресні завжди були поруч і розділяли з тобою твої переживання, хвилювання, перемоги, радості, удачі і досягнення!

Я хочу привітати моїх дорогих і найулюбленіших друзів з хрещенням синочка. Мені здавалося, що ще недавно ми гуляли на вашому весіллі, а сьогодні ви вже провели таке таїнство, як хрещення свого маленького хлопчика. З цього дня ви вже можете бути спокійні, тому що ваш маленький синочок знаходиться під захистом Бога. Погодьтеся, що це просто прекрасно, тому мені хочеться побажати вам всього самого прекрасного, що тільки може бути. Ваш синочок, ваш чарівний малюк заслуговує на те, щоб стати найщасливішою і здоровим. Нехай все його мрії і бажання збуваються, причому саме ви, його батьки, допоможете йому досягти цього. Зі святом вас, мої дорогі друзі. Я дивлюся на вашу сім’ю і не можу натішитися. Ви просто приклад для всіх інших сімей, так що я сподіваюся, що так буде і завжди. Вдалого вам святкування!