Оригінальні привітання з хрестинами у прозі, до сліз

Дбайливо підібрана колекція привітань з хрестинами допоможе Вам висловити всю гамму ваших побажань і почуттів.

Вітаємо з крестинами! Нехай малюка ангел охоронець завжди оберігає і по життю веде найяснішої дорогою. Щоб в його житті були тільки щасливі моменти і вдалі дні.

Вітаю вас з крестинами свого улюбленого малюка і хочу побажати міцного здоров’я, удачі, везіння в житті і як можна більше приємних, цікавих моментів! Нехай Хрестини подарують благополуччя в житті вашої дитини, нехай він завжди вам усміхається, радіє, і ви пишаєтеся його успіхами! Ще бажаю отримати такий захист від Господа, щоб ніякі біди були не страшні, щоб життя дарувала тільки заслужені перемоги, відводячи геть хвороби і прикрощі! Бажаю вам бути гідними і батьками і виховувати малюка згідно християнським заповідям і заповітам. Нехай все в житті буде добре! Нехай кожна мить відкриває новіпрекрасні можливості і дарує позитив!

Хрещення – особливий обряд для будь-якої людини, тому ви повинні пишатися собою, тому що сьогодні було проведено обряд хрещення вашого чудового синочка. Мені хочеться привітати вас з цією прекрасною подією, а також побажати всього самого найкращого вашому хлопчику. В першу чергу хочу побажати йому міцного здоров’я, а також щастя та здійснення всіх бажань. Нехай хлопчик росте вам на радість, при цьому домагається значних результатів у навчанні. Я навіть не сумніваюся, що він зробить правильний вибір в питанні своєї спеціальності, тому хочу, щоб ви були спокійні і так сильно не опікали його. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, яке не буде підводити вас ніколи. Мені хочеться, щоб ваша сім’я була найщасливішою і щасливої. Біла смуга ніколи не повинна закінчуватися в вашому житті. Успіхів!

Вітаю з крестинами! З цього дня ваш малюк отримав свого персонального ангела-хранителя і постійно знаходиться під захистом Господа. Цей день воістину є його другим Днем народження. Нехай його життєвий шлях буде позбавлений розчарувань, гіркоти і досади. Бажаю жити в любові і з миром в душі. З Божим Благословенням!

Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою, і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже Вас!

Від душі вітаю крихту з крестинами. Бажаю маленькому ангелика щасливої ​​долі, доброго шляху, міцного здоров’я і всього самого світлого в житті. Бажаю, щоб улюблені батьки і дорогі хресні завжди були поруч і розділяли з тобою твої переживання, хвилювання, перемоги, радості, удачі і досягнення!