Красиві привітання з Водохрещем у прозі, до сліз

У цей славний день, в день, коли Спаситель прийняв хрещення, бажаємо вам здоров’я богатирського, нехай свята вода і хрещенські морози зроблять нас чистіше душею, багатшими духом, міцніше тілом і світліше в помислах і справах!

У день Господнього Хрещення бажаю, щоб Всевишній був до тебе милостивий, добрий і об’єктивний. Нехай його вказівки не завжди очевидні, але завжди справедливі!

Божа благодать нехай зійде на тебе, а душа заспіває від радості і тріумфу. Хочеться побажати в цей свято міцного здоров’я, щоб щастя і радість завжди були поруч, ніколи не покидали. Здоров’я тобі і твоїм близьким, щоб кожен день був висвітлений сонячним світлом, приносив тільки удачу.

У світле свято Хрещення Господня бажаю Вам зміцнення духовної віри, припливу сил і Божої благодаті. Нехай Бог оберігає Вас і Вашу родину від бід і негоди, нехай водохресний мороз «заморозить» всі образи і печалі! Вірте в краще і нехай Ваша душа наповниться світлом.

Вітаю вас з цим великим днем, з Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб ви, вмиваючись чистою водою, змили з себе все погане, все зайве, зігріли душу і тіло. Нехай цей зігріваючий душу свято подарує вам міцне здоров’я і ясні, чисті думки!

Вітаю з великим світлим святом Хрещення Господнього. Нехай Бог простить гріхи і допоможе виправити помилки, нехай цей день дозволить з чистого аркуша продовжити писати історію свого життя, де буде благодать і мир, любов і радість.

Кажуть, що якщо в день Водохреща 19 січня будуть сильні морози, це означає, що Бог простив свій народ і буде допомагати йому. Сьогодні саме такий день, і я хочу побажати тобі, подруга, як можна більше Господньої благодаті в житті! Будь здорова, щаслива і успішна. З великим святом!

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітати з Водохрещем своїми словами

Вітаю зі святом святого Хрещення! Нехай кожен день буде благом згори. Хай щастя стукає в будинок. Бажаю здоров’я, море сміху, сліз щастя і нехай все складається тільки найкращим чином. А також бажаю смирення і душевних сил!

Ангели дарують перлинні зірки і діаманти нічних сузір’їв тим, хто дивиться в це свято на яскраве, усипане Водохресний зірками, небо. Нехай у них буде стільки радості, скільки зірок на небі, нехай вогні вулиць перетворяться в яскраві і романтичні спогади про любов і таємних побачень, і нехай всі дні будуть барвистими, немов гарні сторінки захоплюючої книги. Хай щастя осяє вашу душу, немов сяйво нічних вогнів великого міста, нехай добре настрою не покидає вас ніколи, навіть коли за вікнами йде гроза і виблискують яскраві спалахи блискавок. Нехай романтика нічний зими, зробить ваш роман таким же захоплюючим і красивим, як в прекрасній і цікавою книзі, в якій є місце радості, любові і удачі і де завжди є щасливий вихід з будь-якій важкій ситуації.