Гарні привітання з Яблучним Спасом у прозі, до сліз

Хочу привітати вас з таким прекрасним святом, у якого таке ж прекрасне назву – Яблучний спас. Можливо, що ви не чули про це свято або просто не знаєте, чому він присвячений. Насправді, це свято знаменує собою початок осіннього сезону, хоча вам здається, що літо ще на дворі. Навіть є повір’я, що після Яблучного Спаса починаються перші холоди. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, тому що здоров’я для людини є найважливішим. Якщо ви будете здорові, то всього іншого вже зможете домогтися самостійно. Мені хочеться побажати вам щастя та здійснення кожного бажання. Їжте багато яблук, щоб отримати благословення, адже, як відомо, це свято іменується ще і як Преображення Господнє. Проведіть це свято з максимальною користю для себе. Порадуйте рідних і близьких.

Нехай погода в Яблучний Спас буде теплою і ласкавою, щоб і зима потім була доброю! Нехай до тебе будуть добрими люди! Нехай в будь-який час року на столі будуть яблука і все, що душа забажає, адже це свято приносить урожай!

Вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тепла в будинку, добрих новин і благодатної атмосфери навколо! Цей світле свято наповнює миром серця близьких людей і робить чистими помисли. Нехай в твоїй душі вічно живе Божа Благодать, а любов родичів зігріває в скрутні хвилини.

З Яблучним Спасом тебе, моє сонечко! Бажаю тобі, красуня, любові неземної і сім’ї міцної! Вірю і знаю, що ти всього доб’єшся.

Щиро, від чистого серця і з чистими помислами вітаю тебе з Преображенням Господнім. Цей день служить усім християнам нагадуванням про мудрість предків, необхідність милосердя, силу віри. Нехай щоранку настає для тебе з радістю буття, нехай всі задумані справи виходять! Бажаю здоров’я тобі і твоїм близьким!

Вітаю з Яблучним Спасом. Бажаю, щоб з Божою поміччю твоє життя виключала біди і розлуки. Бажаю, щоб з добрим серцем йти до мрій було простіше і легше. Бажаю солодкого щастя, як наливне яблучко. Бажаю щирої любові, як посмішка дитини. Бажаю світлої надії, як хмара на небі.

Нехай як стигле яблучко в ваші руки впаде щастя і удача. Підтримки вам від близьких, успіхів на роботі і теплих відносин з коханою людиною! Бажаю багато сил і здоров’я!

Вітаю з Яблучним Спасом і бажаю завжди знаходити порятунок від суєти і печалі в глибинах доброти своєї душі. Бажаю мирного життя без тривог і побоювань. Бажаю солодких миттєвостей і взаємної любові. Бажаю божої ласки і неземного щастя!

З Преображенням Господнім або Яблучним Спасом всіх вітаю і бажаю душевного заспокоєння, заспокоєння, позитивної життєвої позиції і смачних, соковитих і райських яблук!