Гарні привітання з Пасхою українською

Вітаю з паскою. Христос Воскрес і нехай прибуде мир і щастя в твоє життя. Від щирого серця бажаю тобі не відати страхів і печалей, жити радісно і благодатно, з легкістю відпускати образи від серця і приймати добрі слова на свою адресу. Нехай Господь пошле тобі любов і світлу надію.

Від щирого серці і щиро дякую тобі за такий трепетні вітання з прекрасним святом Великоднем. Нехай і твій будинок завжди буде наповнений щастям, спокоєм, розсудливістю і захищеністю. Нехай твоя душевна теплота неодмінно передається з покоління в покоління. Бажаю, щоб любов зігрівала твоє серце і давала надію на великі справи в твоїй долі. Воістину Воскрес!

Вітаю з паскою. Бажаю здоров’я, благодаті, надії, відради і щастя, а також достатку, миру, віри і любові!

Христос Воскрес! У це світле свято бажаю від щирого серця відчуття неземного щастя і прагнення до благим діянням, доброго світу і щирої радості, міцної віри і згасає надії, теплоти рідних сердець і чудового настрою.

Вітаю з Великоднім Воскресінням. Нехай Господь пошле благополуччя, мир і радість вашого будинку. Нехай в душі буде гармонія і спокій, здоров’я буде міцним, а любов наповнює серце і осяває все навколо.

Від щирого серця вітаю тебе з світлим святом Пасхи! Нехай це світле неділя стане для тебе, твоєї родини і всіх близьких початком нової, радісним і щасливим життя! Нехай з цієї благою звісткою в ваш будинок увійде добро, надія і любов! Христос Воскрес!

Вітаю з паскою! Нехай, подібно церковного дзвону, в серці звучить трепетна радість, нехай вона розбудить найзаповітніші мрії і підкаже шлях до їх виконання, нехай вона шепоче про добрих чудеса і про найголовніше – величезному щастя, яке вже на порозі!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Вітаю з паскою! Бажаю вірити і сподіватися, мріяти і жити з любов’ю в серці, цінувати своє життя і красиво розпоряджатися кожним її днем. Нехай Господь відводить від тебе будь-яке лихо, нехай це свято принесе благодать і щастя!