Зворушливі привітання з днем ангела Кузьми до сліз

Вітаю тебе Кузьма з Днем Ангела ! Нехай цей день буде для Тебе справді глибокорадісним і наповненим Божою присутністю!

Сьогодні день твого Ангела-Хранителя. Я тебе вітаю Кузьма та хочу побажати, щоб твій невидимий захисник оберігав тебе від різніх бід и напастей, щоб направляв тебе на вірний шлях, не давав тобі сумуваті и відганяв від тебе похмурі думки. Частіше усміхайся, адже тоді твій Ангел світиться від щастя, а це світло відбівається у тебе в очах!

Бувають миті, коли у долю втручається інтуїція і ніякі закони природи не можуть пояснити наші рішення. Багато хто вірить, що в такі миті ангел на плечі нам шепоче, як потрібно вчинити, а внутрішній голос розуму – не що інше, як його святе напуття. Я тобі бажаю Кузьма в цей особливий день згадати, як часто ти дієш за покликом свого серця і зробити це головним законом у своєму житті. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде поруч з тобою!

Кузьма, вітаємо з іменинами! З цієї нагоди бажаємо вам бути улюбленцем долі! Отримуйте максимум від життя, підкорюйте нові вершини, переживайте приємне хвилювання та запаморочливі пригоди, а під крилом вашого Ангела Охоронця це буде ще легше здійснити.

Кузьма! Сердечно вітаємо Вас з Днем Ангела! Молитовно бажаємо Вам фортеці, душевних і тілесних сил, невичерпної духовної радості і миру Божого. Навколо Вас панує особливий благодатний мир і спокій. Людина, яка прийшла до Вас за духовною порадою засмученою, утихомирюється, тому що у Вас є до нас усіх і батьківська і материнська ніжність і любов. Ви вболіває за весь світ і шкодує кожного з нас! Земний уклін і безмежна вдячність, Вам, за Ваші молитви про нас грішних, за те що допомагаєте нам побачити Світло Віфлеємської зірки, за те що ведете нас Рятівним Шляхом до Господа!

Благ тобі Кузьма земних і багато щастя. Хай береже Всевишній від негоди! У День ангела – здоров’я аж на століття. Нехай відступить темрява і буде світло!

Іменини – це свято душі і тепла, яке зберігається у серці людини все життя. Це свято ангела, який оберігає тебе Кузьма з народження і до смерті. Я хочу побажати твоєму ангелу, щоб у нього було якомога менше роботи, а у тебе як можна менше неприємностей і бід.

Кузьма день Ангела сьогодні твій! Дай Боже, тобі доброго здоров’я! Нехай у вогнищі твоєму таїться лише спокій, зігрітий щастям, радістю, любов’ю!

Є в році одне прекрасне свято, його світло воістину святе, а значення велике – це День Ангела. Кузьма я тебе вітаю, бажаю самого міцного здоров’я, і ​​щоб твій Ангел не залишав тебе ні на мить, щоб оберігав і примножував твоє щастя. В силу побажань щиро вірю і міцно тебе обіймаю!