Щиросердечні Різдвяні привітання українською

Дорогі мої колеги, вітаю вас з Різдвом Христовим і хочу побажати нових і добрих надій, великих і значних досягнень, впевнених і щасливих перемог. Нехай небеса вам допомагають впоратися там, де самим ніяк, нехай в цей славний свято у кожного в житті відбудеться різдвяне диво!

Різдвяні привітання своїми словами

Різдвяні привітання у прозі

Улюблений, бажаю тобі завжди мати таку силою, щоб підкорювати будь-які горизонти. Ти найцінніше в моєму житті, і я буду щаслива, лише від однієї твоєї посмішки, від теплого погляду, від турботливого слова. Нехай не вичерпається в душі енергія любові і радості, з Різдвом!

Вітаю з Різдвом і щиро бажаю тобі вищих благ, міцних сімейних відносин! Нехай нічого не залишиться на потім і збувається все, чого захоче душа! Життя без проблем і теплих вечірніх зустрічей з близькими!

Мила хрещена, моя золота, вітаю тебе з Різдвом! Нехай в це свято серце залишить в минулому всі образи і тривоги, нехай душа з радістю і надією кинеться вгору до хмар щастя і мрій, нехай Господь позбавить від неприємностей і печалі, нехай попереду чекає лише добра удача і світле кохання!

Від щирого серця та щирого серця вітаю православних християн з великим святим Різдвом Христовим! Бажаю, щоб у ваших душах і серцях постійно жила любов і віра, щоб у всьому світі відбувалося багато добрих, благородний вчинків, щоб близькі та рідні були в повному здоров’ї. Нехай ангели-хранителі вбережуть нас усіх від негараздів і бід, а Христос освятить кожне добру справу!

З Різдвом Христовим! Бажаю знайти своє щастя і пізнати сенс життя. Нехай в житті все буде яскраво, барвисто і незвично. Душевної доброти від простих перехожих, розуміння від сім’ї і підтримки від найріднішої і близької на світлі – твого чоловіка. Щоб життя було, як казка.

Вітаємо зі святами нового Року та Різдва, нехай же вони пройдуть так, щоб було не просто, що згадати, а й що розповісти дітям і онукам. І, звичайно ж, гідно ознаменують прихід нової епохи в житті так, щоб вона була в тисячу разів краще за всіх попередніх.

Нехай великий і світлий дух Різдва наповнить твоє життя прекрасним почуттям радості і свята. Бажаю благополуччя, успіху і здоров’я. Нехай твій небесний захисник ніколи не дрімає і завжди буде поруч в скрутну хвилину. Нехай буде побільше щасливих годин, проведених в колі надійних друзів, і поменше тих найважчих хвилин. З Різдвом!

З глибини душі піднесемо в ці дні наші найпотаємніші молитви до Господа Ісуса Христа.