Щиросердечні привітання з Трійцею

Як прекрасно в церквах передзвонюються дзвони. Сьогодні свято Святої Трійці. На душі легко, світло і просто радісно. Дозвольте Вас привітати з таким чудовим святом, і побажати удачі, щастя і везіння. Нехай у Вашому серці завжди знаходиться місце добру і милосердю. Нехай дороговказ вказує тільки правильний життєвий шлях. Отримуйте від життя тільки натхнення і насолоду, нехай Вас, завжди радують хороші звістки. Бажаю Вам благополуччя і сімейного тепла.

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Привітання з Трійцею до сліз

Привітати з Трійцею до сліз

Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб в твоє життя стукали тільки добрі вісті, щоб кожен день в тебе знаходилися сили для добрих справ, щоб в твоєму домі ніколи не згасло світло блага і щастя, щоб на твоєму шляху завжди горіло зелене світло до успіху, процвітання і здійснення бажань.

Від щирого серця вітаю вас з Трійцею! Нехай це свято дарує справжні радості життя, відкриває перед вами всі двері і допомагає повірити в себе! Бажаю благополуччя у вашому будинку, міцного здоров’я вам і вашим близьким людям!

Вітаю зі святом Трійці і всім серцем бажаю квіткового раю щастя і радості в душі, квітучих садів надії і натхнення за вікном, істинного сенсу життя і добрих поривів твоєї натури, приємних спогадів з минулого і світлих очікувань від майбутнього.

Хочу вам побажати в свято Святої Трійці впевнено йти до своїх цілей, ніколи не відступати назад і вірити, невпинно вірити в те, що життя дане тільки для самого кращого! Нехай найголовніші чудеса неодмінно очікують попереду, а доля підносить найдостойніші подарунки!

Вітаю з Трійцею. Бажаю миру в житті, щастя, блага, радості, душевного тепла, бажаю удачі на шляху, добра, благополуччя, впевненості і достатку. Нехай твоє серце переповнює любов, а в тебе завжди живе світла надія. Бажаю, щоб Пресвята Трійця відвела від тебе і твоєї сім’ї будь-яке лихо і будь-який хвацько.

Нехай сьогодні чаша серця наповниться любов’ю, чаша розуму – успішними ідеями, а чаша достатку – матеріальними цінностями. І нехай ці три чаші ніколи не спорожніють. З Трійцею!

Як в зелені потопає свято Святої Трійці, так і тобі бажаю потопати в океані щастя, купатися в променях радості, літати на крилах любові. Нехай Божа благодать зміцнить твоє тіло і душу, щоб насолоджуватися життям, але знати міру і толк. Зі святом!