Щиросердечні привітання з Різдвом у прозі, до сліз

У Різдво бажаю тобі процвітання, миру в домі, гармонії в родині, достатку і благополуччя. Нехай життя буде добра до тебе, нехай тебе чекає безліч яскравих, чудових подій. Бажаю, щоб на твоєму шляху зустрічалися тільки хороші люди, щоб кожен новий день приносив тобі радість, щоб твоє майбутнє було щасливим.

З Різдвом Христовим! Вітаю Вас зі світлими днями наступаючих Великих свят Різдва, Богоявлення і Новоліттям благості Божої. Бажаю Вам від народженого Ісуса Христа радості глибокої, святий і діяльної, щоб дійсним прикладом усього свого життя звіщати світові, що С НАМИ БОГ! Нехай освятить, щоб відновив і зміцнить Христос Бог наші духовні і тілесні сили на благо Святої Церкви і пастирського служіння.

Різдво – найкращий день, коли збуваються мрії. У це свято відбуваються дивовижні речі. Нехай він буде таким, що запам’ятовується, чарівним і щасливим!

Вітаю з Різдвом. Нехай щастя увірветься в ваш будинок, закрутить вас в хмільний каруселі і наповнить ваші душі веселощами. Зі святом!

Ось і настав чарівний і велике свято – Різдво Христове. Нехай це свято принесе всім нам радість в будинок, нехай осяє наші серця чистотою і вірою в чудеса. Адже чудеса завжди поряд з нами! Нехай наші улюблені і рідні люди будуть здорові і щасливі. Нехай Господь береже нас! Вітаю з Різдвом Христовим!

Нехай світле свято Різдва принесе в будинок найдобріші почуття, любов і розуміння. Нехай здійсняться всі мрії, а дороговказ висвітлює шлях і направляє до успіху і благополуччя. Бажаю, щоб свято наповнив будинок спокоєм і посмішками. Дорога, забудь про негаразди, проблеми та і негаразди. Божественний свято освітить все навколо, перетворюючи і очищаючи.

Бажаю неповторно радісного свята Різдва! Нехай влаштувалися в душі щастя запалює посмішку на обличчі, сил вистачає на всі важливі справи, доля дарує чимало приводів для веселощів, а дорогі серцю люди залишаються поруч, даруючи підтримку і розділяючи успіхи!

З Різдвом Христовим. Нехай з дружною сім’єю, з багатим столом, з доброї надією це свято започаткує щасливою казки. Бажаю миру, благодаті і любові!

Щасливого Різдва Христового, наш солдат, що зустрічає ці різдвяні свята далеко від свого будинку, забезпечуючи мир і душевний спокій кожному з нас. Ти – справжній символ нашої безпеки, уособлення хороброго серця, могутності й сили нашої держави. Ти – наш Ангел-хранитель. Де б ти зараз не перебував, з Різдвом тебе, наш герой! Пам’ятай, навіть на службі ти не один, ми – твоя сім’я і завжди душею і серцем поруч з тобою.