Щиросердечні привітання з Покровою

Вітаю з Покровом Пресвятої Богородиці. Бажаю не мати в своєму житті ворогів. Бажаю не робити дурних вчинків. Бажаю вірити тільки в хороше. Бажаю не шкодувати любові для близьких. Бажаю радіти кожному новому дню. І нехай Пресвята Діва Марія береже тебе і твою сім’ю.

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Сьогодні ми збираємо в своїх серцях все найдобріше, але я бажаю вам, щоб це добро не залишало вас в будь-який інший день. Щоб ми завжди пам’ятали про те, що потрібно зберегти ці частинки добра до кінця нашого земного життя і заслужити Царство Небесне. Щоб ми пам’ятали про те, що нам потрібно бути добрішими до інших. Зі святом!

У цей світлий день я хочу привітати вас зі святом, яке має дуже цікаву історію. Вам неодмінно потрібно ознайомитися з цією історією, тому що вона грає дуже велику роль в житті православного світу. Мені хочеться привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, тому що я вважаю, що про це свято повинні знати всі. Сьогодні у вас буде прекрасна можливість відвідати храм, тому що в звичайні дні ви ніяк не знаходите час для цього. Крім того, хочу побажати вам міцного здоров’ячка, а також терпіння і щастя. Нехай Божа Матір завжди оберігатиме вас і ваших рідних, буде надавати сил, тому що різні життєві ситуації вибивають людину з колії. Нехай цей святковий день допоможе вам відпочити і набратися сил і енергії. Проведіть своє свято з чистими думками і добрими намірами.

У свято Покрови Пресвятої Богородиці я шлю тобі свої добрі побажання миру і гармонії, душевної теплоти і незмінного щастя твого серця.

Бажаю сховатися від усіх негараздів під Покровом Пресвятої Богородиці, бажаю кожен день життя зустрічати з відмінним здоров’ям, хорошим настроєм, міцною вірою і щасливою надією. Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та бажаю любові, миру, гармонії душі, розуміння близьких і веління серця бути славним людиною!

Сьогодні в цей святий і великий свято я хочу побажати вам всього самого доброго, світлого і прекрасного. Щоб всі ваші дні були такими ж теплими і завжди висвітлювали вашу душу. Щоб злі люди ніколи не зустрілися на вашому життєвому відрізку, і щоб ваш будинок вкривала Божа благодать і світло Пресвятої Богородиці. З Покровом вас і найкращими побажаннями.

Бажаю в свято Покрова пресвятої Богородиці щастя, благополуччя і здоров’я вам і вашим родинам, нехай підуть геть негаразди, а в душінехай завжди буде мир і спокій. Бажаю вам виконання всіх ваших надій, миру, добра і любові!