Щирі привітання з Різдвом своїми словами, до сліз

Нехай буде мир і щастя з вами, дорогі колеги. Вітаю всіх з Різдвом Христовим і бажаю прекрасних можливостей життя і добрих надій душі, великої радості і світлих очікувань, достатку в родинах і благополуччя на шляху. Бажаю, щоб різдвяна казка неодмінно постукала до кожного в будинок і подарувала для вас теплу і затишну атмосферу.

Нехай в це Різдво в вашому домі зародиться справжнє щастя, яке буде рости і множитися, давати добрі плоди, любов і благополуччя. З Різдвом!

Хочу привітати з Різдвом свою колишню однокласницю. Ми з тобою вже довгий час не бачилися, але добре, що хоч підтримуємо відносини. Я вітаю тебе з Різдвом. Я пам’ятаю, як ти любила завжди це свято. Ти вірила в те, що якщо загадати бажання в різдвяну ніч, то воно обов’язково збудеться. У нас з тобою в школі було веселе час. Я пам’ятаю, як нам важко було розлучитися після Випускного. Ми плакали, бо розуміли, що наші дороги розійдуться, але все ж ми змогли зберегти цей зв’язок. Я тобі бажаю здійснення всіх бажань, тому що у тебе їх не так багато, але вони все дуже значущі. Будь завжди здорова, щаслива і кохана. Сподіваюся, що скоро ти зустрінеш свою долю, і у нас буде привід зібратися всім разом.

Вітаю вас з радістю свята Різдва Христового. Так осяє і нас, пастирів Христових, Світло Духа Життя, так працюємо натхненно для Бога. Нехай зміцнить і умудрить нас Сила всесильного Христового Слова для пастви Христової, щоб разом з ангелами і Божими людьми оспівувати Бога хвалебну пісню:

Різдво в усі часи вважалося чарівним подією, і сьогодні в усьому світі його знають як день, вечір якого потрібно зустрічати в компанії найдорожчих, близьких людей! Сьогодні я вітаю тебе і для тебе не стане сюрпризом те, що я бажаю тобі безмежного щастя!

З Різдвом Христовим. Нехай твоя любов збагачує тебе силами і вірою, нехай твоя доброта відкриває перед тобою дорогу до щастя і благополуччя.

Настав саме довгоочікуване свято року – Різдво! І ми хочемо привітати вашу сім’ю з цим святим днем. Бажаємо вам жити дружно і берегти один одного, бути опорою і підтримкою. Нехай чарівні, радісні хвилини і годинник наповнять ваше сімейне гніздечко. Бажаємо всього найкращого, що є в світі. Проведіть це свято весело і поділіться своїм хорошим настроєм зі своїми друзями.

Ми радісно зустрічаємо різдвяний день. Він насичений таємницями народження і світлої любові, якими наповнює і наші серця. Прийміть вдячно цей дар, а з ним разом і земні блага.