Щирі привітання з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами, до сліз

Можна говорити багато непотрібних слів, але в цьому році у мене для вас, мої рідні і улюблені, лише одна важлива побажання. Адже чого зазвичай ми бажаємо? Звичайно, міцного здоров’я, шаленого кохання, безмежного щастя, немислимих грошей, щирих посмішок … І це все, безперечно, потрібно! Але я б побажав кожному з вас мрії. Якщо людина не мріє, він не живе. У кожного мрія своя: у кого-то це повний діточок будинок, у кого-то – нова іномарка, а у кого-то – бажання зустріти свою другу половинку або справжнього друга. Так хай не буде нескорених вершин. З новим роком і Різдвом!

Новий рік в нашій родині традиційно асоціюється з яскравими емоціями, вірою в диво, загадковістю, душевною теплотою. Здається, і в цей раз все якзавжди: на столі «Олів’є», в келихах шампанське, в кутку затишно горить вогнями ялинка … Але дещо змінилося: ми робимо ще один крок вперед, ще один рік позаду. Не будемо говорити про нього погано, нехай іде, не обертаючись. Адже ми напевно знаємо, що цей рік буде куди краще! Давайте ж зустрінемо рік у всеозброєнні!

Божої благодаті, миру і любові бажаю вам в ці світлі і чудові святкові дні! Нехай здійсняться бажання, збудуться найзаповітніші мрії, душа наповниться гармонією, а всі рідні будуть здорові. З Новим роком, з Різдвом Христовим!

Вітаю! Нехай Різдво Христове і Новий рік пройдуть в колі найближчих людей, які обдарують посмішками, добрими словами і обіймуть в потрібний час. Нехай свята подарують затишок і гармонію.

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим до сліз

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим до сліз

Нехай благо спуститься з небес, творець привітає з Різдвом Христовим! Нехай новий рік почнеться з дивовижних подій, добрих посмішок, міцних обіймів і віри в світле майбутнє. Зі святом!

З Новим роком і Різдвом Вас. Бажаю Вам брати від життя тільки найкраще. Нехай у Новому Році у вас з’явиться те, чого Ви давно хочете, і збудеться те, про що Ви давно мрієте. Зі святом.

На нашій планеті всі народи зустрічають Новий рік і Різдво по-різному. Але, як би там не було, ці свята у всіх однаково асоціюється з важливим рубежем, коли старе змінюється новим, а образи і проблеми поступаються місцем світлим і добрим подій. Ми бажаємо вам знайти в майбутньому році своє довгоочікуване щастя, досягти успіхів на важливих рубежах, втілити в життя найсміливіші і амбітні мрії!

З ким зустрінеш Новий рік, з тим його і проведеш. Сьогодні за столом я бачу тільки тих людей, з якими я дійсно бажаю провести майбутнє свято. Тому мені хочеться побажати вам, добра, щастя і умиротворення. Забути про проблеми, негаразди і нестатки. Мати в своєму житті тільки те, що ви хочете. З новим роком друзі! З новим щастям!