Оригінальні привітання з Покровою українською мовою

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю ніколи не потрапляти в скрутні ситуації і хвацько відбиватися від життєвих проблем, а Пресвята Богородиця нехай допомагає тобі завжди поступати мудро, прислухаючись до свого серця. Добра, миру і любові!

Нехай Пресвята Богородиця посилає в кожен будинок добро і радість! Бажаю процвітання, відмінного здоров’я і справжнього кохання! Нехай свято Покрови буде наповнений найсвітлішими почуттями, істинним щастям і щирими посмішками!

Зі святом Покрови Богородиці! Нехай же урожай багатим народиться. Краса, тепло, любов, добро, затишок нехай сьогодні в кожен будинок прийдуть!

Вітаю Вас від всієї душі зі Святим святом з Покровом! У цей день з’явилася Пресвята Богородиця, показуючи співчуття до людей, яке показав нам і Син. Нехай цей день принесе Вам співчуття і величезну любов до людей, а також Божу нагороду за створені Вами добрі справи! Бажаю Вам здоров’я від Бога і довгих років радісного життя під Його покровом!

У свято Покрова побажаємо один одному невичерпної віри і світлих чудес.

Сьогодні в цей святий і великий свято я хочу побажати вам всього самого доброго, світлого і прекрасного. Щоб всі ваші дні були такими ж теплими і завжди висвітлювали вашу душу. Щоб злі люди ніколи не зустрілися на вашому життєвому відрізку, і щоб ваш будинок вкривала Божа благодать і світло Пресвятої Богородиці. З Покровом вас і найкращими побажаннями.

Бажаю Вам, щоб Боже покровительство і Його захист вберігає Вас від сліз печалі і давала Вам лише сльози радості, надії і любові!

Сьогодні святе свято Покрову Пресвятої Богородиці, з яким я вас і вітаю! Бажаю щирості у всьому, толерантності у ставленні, ввічливості в спілкуванні, поблажливостів судженні і чесності в вірі!

Вітаю з благодатним, світлим святом Покровом Пресвятої Богородиці! Нехай в цей світлий день ваші молитви будуть почуті Матір’ю Божою! Нехай Пресвята Богородиця покриває вас своїм покровом, і жодне на землі горе і нещастя не торкнеться вас!

У цей світлий день я хочу привітати вас з великим святом: з Покровом Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам, щоб ваша сім’я завжди була захищена від бід і напастей. Щоб ваш будинок охороняли небеса і ваші дні були світлими і добрими. Щоб душевний трепет, який ви відчуваєте в церкви, ніколи не згас, і ви завжди пам’ятали про Господа. Вітаю зі святом!

Привітання з Покровою у прозі

Привітання з Покровою у прозі

Сьогодні чудовий день. Сьогодні християни йдуть до церкви, щоб порадіти великого свята – Дня Покрови Пресвятої Богородиці. Ми ставимо свічки за здоров’я та захист наших близьких. Ми пам’ятаємо про Бога в цей день, про те, що матінка Богородиця нас не забуває і дає нам захист. Ми щиро молимося, відчуваючи душевне тепло, і я хочу сказати, що таким повинен бути кожен наш день.