Оригінальні привітання з Днем молоді у прозі, до сліз

Дорогий друг! У такий прекрасний день ми хочемо нагадати тобі, що молодість у тебе тільки одна, і ти повинен скористатися нею по-повній! Живи яскраво, твори, працюй і вчися! Досягни всіх своїх цілей, виконай всі свої бажання! Нехай сьогодні тобі всього лише трохи за двадцять, але так буде не завжди! Встигай жити, не відкладай нічого на завтра. Тільки сьогодні, тільки зараз у тебе є всі можливості для звершення великих дій.

День молоді – самий чудове свято. Скільки нових відкриттів і досягнень у вас попереду. Прийміть щирі вітання та побажання всього найкращого в цей день. Нехай надія, віра і любов завжди супроводжує вам. Нехай нотки смутку ніколи не прокрадутся в ваші душі. Веселіться, радійте, адже ви молоді. Будьте завжди енергійними та впевненими в собі. Бажаємо вам по життю прекрасних друзів. Нехай ніколи не турбують печалі, а тільки удача чекає попереду. Будьте оптимістами по життю.

Вітаємо з днем ​​молоді! Бажаємо Вам позитивної життя, як то кажуть, щоб перевернути гори, потрібно зовсім не гори, а гарний настрій, життєва енергія та стимул. Удачі, везіння і добра!

Вітаємо з Днем молоді кожного жителя нашої неосяжної країни. Запитайте, чому всіх? Відповідь зовсім простий: адже кожен з нас проходив, або проходить чарівний період юності. І саме молодість запам’ятовується нам на все життя. Так нехай ці прекрасні спогади гріють завжди вашу душу і не згасають ніколи!

Сьогодні чудове свято – День Молоді. Це свято всіх на світі. Адже коли – то кожен був молодим. Ми з радістю відзначаємо це чудове свято, тому що вік, це лише питання душевних сил. Вітаємо всю молодь. Бажаємо вам миру, радості і впевненості в собі. Нехай вашого горіння, ентузіазму вистачить на довгі роки. Дай Бог, щоб ніколи не розгубили жар своєї душі, щоб з вами завжди залишалася віра, надія. Благополуччя вам, достатку і душевного тепла.

Прийми від мене вітання зі святом, з Днем молоді! Цей день – справжнє торжество для всіх тих, хто відчуває в собі сили, енергію називатися молодим, адже молодість – це, по суті, стан душі! Я бажаю зберегти енергію молодості на довгі роки і завжди вірити в себе!

Молодь – наше майбутнє і сьогодення, це те, що ми повинні підтримати сьогодні, щоб бути впевненим в тому, що завтра буде світлим і радісним. Так нехай же молодь у всьому має успіх, доводить до кінця кожні свої починання і незважаючи ні на що впевнено дивиться вперед. Зі святом Вас, з днем ​​молоді.

Бажаю море хороших перспектив і океан відкритих можливостей, тільки чистою і взаємної любові, вірних і доброзичливих друзів. Нехай життя б’є ключем, а смуток не дає про себе знати. Щастя і безмежної радості, позитиву і драйву! Вітаю з Днем молоді та бажаю прожити це життя гідно!