Оригінальні привітання з Благовіщенням у прозі, українською мовою

Всіх мирян хочу привітати з світлим святом Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Нехай Матір Божа всіх вас оберігає, захищає від бід і веде вас по життю, висвітлюючи ваш життєвий шлях!

З прекрасним святом – Благовіщення! Нехай буде удача, гармонія, спокій в душі, мудрість в голові, любов, почуття до близьких. Сумніву геть, адже життя – прекрасне, і потрібно жити з розкрив душею. Творити добро, молитися, бути щирим, і слідувати своїм мріям.

Залиш ж в цей день ти всяку роботу, хвалу свою скоріше Діві Марії принесеш. Сьогодні вона отримала Благу звістку, і дізналася, що саме вона удостоїлася честі стати матір’ю Ісуса. Восхвалі ж її! Прийми мої вітання з великим святом Благовіщення!

Бажаю розуміння і підтримки близьких, не тільки в цей важливий православне свято, а завжди. Як радісна і славна Добра Новина, так нехай і життя Ваша, буде сповнена благословенних подій. Віри в серцях, надії у виконання навіть самого заповітного і нездійсненного. Чистої совісті та довгих років життя. Вітаю з Благовіщенням!

Як віра в чудеса, як надія на світле і чисте, кріпиться в серцях віруючих людей. Так нехай, щастя і спокій в душах, незміннобудуть з вами. Бажаю в День Благовіщення, щоб у ваші душі зглянулися благодать і заспокоєння. Миру в ваші родини і вдома.

Зі святом Благої вісті, отриманої Дівою Марією від Ангела! Господь з нами, нехай сила Всевишнього зберігає тебе від зла, хвороб, заздрості, смутку і нещасть. Радуйся і благоденства довгі роки, славлячи Господа!

Сьогодні прекрасний, і в той же час строгий свято. У цей день навіть птиця не в’є гнізда, а дівчата не зачісуються, так говорить народне повір’я. Я хочу від щирого серця привітати Вас зі святом. Нехай у Вас завжди все ладиться, нехай щастя й удача постійно відвідують Вас. Нехай у Вашому серці завжди горить іскорка добра і милосердя. Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя стільки, скільки на небі зірок. Нехай Господь завжди береже Вас від негараздів. Нехай друзі допоможуть в скрутну хвилину.

З Благовіщенням! Бажаю відкрити душу і серце Богородиці. Нехай вона завжди буде обдаровувати тебе своїм захистом і охороною. Бажаю, щоб ти зберігав світлість серця і душі, прагнув привнести в наш світ частинку добра, адже все це виявляється можливим, якщо докласти трохи зусиль. Вірю, що у тебе все вийде, адже по-іншому і бути не може. Бажаю захисту від новин сумних, душевних тривог, марних сумнівів, що розпалює печалі. Залиш все погане в минулому, усунь будь-які «але» і йди тільки назустріч всепроникному щастя. Благовіщення несе новий етап в дистанції під назвою «життя», але не тільки від Бога і Богородиці залежить, наскільки затишною і чистою виявиться душа твоя. Сподіваюся, ти знайдеш відгук на поклик всесвіту в собі. А тепер просто хочу сказати: з великим днем ​​для православних, з Благовіщенням!