Оригінальні християнські привітання з днем народження простими словами

Сьогодні особливий день! День вашого народження! День ангела! Вітаємо вас з цим світлим торжеством, і бажаємо, щоб ваші думки ніколи не плуталися, щоб ви ніколи не боялися прощати і дякувати, щоб ваша віра була щирою і міцною, щоб ваш шлях був рівним і прямим! Хай допоможе вам Господь Бог здійснить задумане і направити вас в сторону добра! Нехай на вашому шляху не зустрічаються тривоги, нехай біду в дорозі життя ви не зустрінете, нехай ваші ноги не втомляться йти за Богом! Бажаємо, щоб свічка вашої віри горіла вічно і гріла вам душу, коли наступають душевні холоду! Нехай все життя за вами по дорозі життя йде щастя, нехай доля буде милостива до вас, нехай ангел-хранитель летить з вами поруч і охороняє вас від важких недуг! Нехай ваша душа заспокоюється в молитві, нехай порятунок від земних гріхів знаходите ви в Бога!

У цей день твої душа і тіло відкриті для всього доброго і світлого, в цей день твій ангел спуститься до тебе з небес і вкаже на вірний шлях. Вітаю тебе з днем ​​народження і щиро бажаю внутрішньої гармонії, милосердя по відношенню до інших, міцної віри і здоров’я, великої надії і найчистішою любові, яка постійно буде надихати тебе на благі і добрі справи.

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Сьогодні ми сердечно вітаємо вас із знаменною датою вашого народження! Від щирого серця прийміть щирі побажання доброго здоров’я, бадьорості духу, зміцнення віри, і невичерпного джерела натхнення! Бажаємо вам сподіватися на нашого господа Бога Ісуса Христа і жити на цій землі, зберігати істину! Так виконає Всевишній ваші бажання від серця свого! Бажаємо вам, щоб все життя, кращим другом і порадником, для вас залишався Ісус Христос! Нехай радість світлу, він у вашій душі запалює, нехай ваша дружба міцнішає з кожним днем! Нехай труднощі шляху вас з пантелику не збивають, нехай вогник надії жевріє всередині вічно! Нам під силу Божих збагатити вас різними благами, для того щоб ви мали бажання творити добрі справи! Творіть добро на радість усім! Любіть Бога і моліться за здоров’я близьких людей! І нехай вам воздасться!

Вітаю від щирого серця з днем ​​народження. Бажаю в цей чудовий свято твоєї душі небесного сяйва радості і щастя в твоєму житті, бажаю, щоб ангел розправив свої крила, змахнув над тобою і спас тебе з життєвих печалей і тривог, бажаю повної умиротворення твоєї душі, достатку сил для твого тіла і безсумнівною внутрішньої гармонії.