Найкращі привітання з Різдвом у прозі

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета, крім феєрверку! І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим, шановний мій начальник. Бажаю мирних і щасливих днів, чудових і геніальних ідей, добрих і цікавих новин, цікавих і радісних подій життя. Нехай все погане залишиться за порогом, нехай все, що Вам потрібно, неодмінно прийде в Ваше життя.

Вітаю з Різдвом! Нехай цей самий добрий, потрібний і багатообіцяючий свято змусить тебе твердо і рішуче повірити в себе, миттєво зробить досягнення мрії простіше, ніж здається, а заповітні мети наблизить настільки, наскільки це можливо!

Світло Віфлеємської зірки нехай осяє наші душі й зійде на них мир і благовоління Боже.

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай мир Божий перебуває в твоєму серці, а в душі запанує спокій і умиротворення. Ніколи не відступай від своїх цілей. Будь щасливий і успішний в справах!

Мій кращий друг, я дуже сподіваюся, що ти щасливий в цю Різдвяну ніч. Нехай дух Різдва увійде в твоє серце, щоб пробудити радість, любов і щедрість, і повернути тобі віру і надію на найкраще. Вітаю!

Вітаю з чудовим і світлим святом – Різдвом Христовим! Бажаю, щоб в цей день, чарівним чином, всі мрії втіляться в реальність. Нехай радість і добро оселяться в ваш будинок. Гармонією і умиротвореннямнаповниться бунтівна душа. І Віфлеємської зіркою засяє шлях надії, миру і любові у вашому житті.

Кохану жінку, мою радість і надію вітаю з Різдвом. Дорога, бажаю тобі відчути в це свято неймовірне тепло душі і щастя, бажаю, щоб серце твоє повірило в диво і наповнилося радістю, щоб яскраве світло небесний послав нам міцного кохання і благодаті, щоб з нами сталося справжнє різдвяне диво.

Вітаю з Різдвом тебе, дорога моя і чудова дружина. Нехай цей добре свято світла і добра подарує для душі велику радість і вірну надію, нехай віра твоя не згасає і виблискує яскравою зіркою на небі, нехай наша сім’я стане ще міцніше і щасливішим, нехай твій шлях висвітлюється удачею і благополуччям.

Шановні мої колеги, вітаю вас з Різдвом Христовим. Нехай цей добрий і світлий свято подарує щастя і благо вашим будинкам, нехай у вас в душі зачаїться надія і радість, нехай в будь-якій справі вас супроводжує удача й везіння, нехай буде добрим світ навколо і люблячими близькі люди.