Найкращі привітання з Медовим Спасом своїми словами

Сьогодні освячуються солодкі дари Божі робітниць, маленьких бджілок. Скуштувавши меду, люди моляться про благополуччя і готуються до збору врожаю. Вітаю вас, мої дорогі, з Медовим Спасом! Бажаю, щоб ваш дім завжди був повною чашею! Щоб жили ситно, солодко і не знали бідності і лютих смутку!

З Медовим Спасом! Радості і спокою! Нехай дні твої стануть чистими і світлими! Завжди пам’ятай, що Творець посилає випробування тим, кому Бажає блага. Так ніколи не відступай ж перед труднощами. І нехай спокій, достаток і щастя не залишають тебе!

Дорогий друг. Вітаю тебе з Медовим Спасом. Бажаю, щоб будинок твій був сповнений, як стільники у вуликах, щоб помисли були чисті, як вода в джерелі, щоб щастя в домі було, як зерен в макової голівці, а все погане обходило стороною і забуло до тебе дорогу. Хай буде з тобою Господь.

Бажаю солодкого життя і благодатних днів. Нехай Медовий Спас принесе в ваш дім достаток і благополуччя. Зустріньте це православне свято в гарному настрої і з любов’ю в серці!

Ми вітаємо весь народ з Медовим Спасом Божим! Нехай сьогодні наповнюються келихи червоним ігристим вином, а приємний аромат м’яти і свіжого меду пахне в кожному будинку. Бажаємо сонячної, солодкої, до країв наповненій квітковим нектаром життя, багато-багато приємних і яскравих миттєвостей, і ні грама розчарувань і зневіри.

Медовий спас – унікальне свято, який обов’язково повинен дарувати щастя в душі. Нехай у тебе буде не тільки душевне щастя, впевненість в майбутньому і умиротворення, а й можливість насолодитися справді смачним, солодким столом, на якому основною стравою буде свіжий мед. Бажаю тобі зібрати всю свою сім’ю в такий унікальний день за святковим столом і в повній мірі насолодитися особливим святом. Сміх і веселі розмови нехай перекриють будь-які негативні емоції і надовго віднесуть печаль. Медовий спас – це особливе свято, який повинен подарувати можливість зрозуміти світ ще краще, прийняти Божу милість, адресовану саме для тебе. Вітаю з такою можливістю. Сподіваюся і вірю, що така хороша людина, як ти, обов’язково скористаєшся такою можливістю. Бажаю тобі зрозуміти, наскільки чудовою повинна бути життя.

Медовий Спас обов’язково принесе Вам щастя, взаєморозуміння, гармонію, єдність. Нехай життя буде з присмаком медовим, а ангели завжди оберігають від біди!

Медовий спас. Як багато в цій назві свята. Нехай твій святковий день обов’язково стане справді гідною і подарує багато приємних, особливих емоцій. Бажаю тобі, щоб релігійне свято висвітлив твоє серце і душу, дозволив зрозуміти, наскільки важливими виявляються ознаки долі. Я поспішаю привітати тебе з таким чудовим святом, як Медовий спас, адже він є унікальним і сприяє душевному перетворенню кожної людини. Вірю в те, що милість цього свята обов’язково торкнеться і тебе. Прийми мої щирі слова не тільки в якості жесту уваги, але і у вигляді справжніх, цінних побажань. Я насправді хочу і вірю в те, що ти знайдеш себе в цьому житті, а Господь посприяє тому, щоб ти виявилася воістину щасливою. З Медовим Спасом я тебе вітаю, бажаючи перетворення твого внутрішнього і зовнішнього світу.