Красиві привітання з Різдвом своїми словами

З Різдвом Христовим! Бажаю благодаті в твоєму світі і щастя в твоєму серці. Живи, люби, мрій і вір, надійся, радуйся, даруй добро і отримуй замість удачу!

Нехай це Різдво буде для вас надзвичайно затишним і радісним, повним приємним сюрпризів!

З Різдвом Христовим, дорога бабуся. Я бажаю тобі залишатися все такою ж прекрасною, чудовою, доброю і милою жінкою. Бабуся, нехай це Різдво подарує мир і щастя, нехай і сьогодні, і завжди поруч будуть близькі люди, що оточують тебе любов’ю, ніжністю і турботою. Бабуся, я бажаю тобі здоров’я, світлих надій і збутової мрій.

Віфлеємська зіркависвітлила волхвам шлях до народженого Христа. Нехай і в Вашому житті світить така зірка, яка веде Вас по шляху доброти і благополуччя і душевного спокою за свої вчинки.

Бажаю, щоб ти завжди був укритий крилом ангела, ніколи не потрапляв в неприємності, а завжди був успішний, щасливий і здоровий. З Різдвом!

Різдвяна ніч – неймовірно довга, а до того ж часто видається особливо темної і сніжною. Але що нам до того, коли в наших будинках нас оточують затишок, свято і рідні! Я від щирого серця і душі вітаю вас з Різдвом і передаю вам побажання всього найкращого! Нехай ваше життярадує вас виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей!

Бажаю тільки радісних моментів і Божого благословення в це чудове свято! Нехай в серці завжди панує любов, в душі – спокій, а в будинку – затишок і тепло! Нехай всі твої найзаповітніші бажання і мрії Господь допоможе втілити в життя!

З Різдвом! Нехай сніжинками з небес спускається ніжно диво, виблискуючи в променях світла неймовірними вогнями радості і надії, зігріваючи душу в зимовий день! Адже тільки чудо здатне воскрешати віру, любов і чарівну надію!

Миру, любові, благополуччя в свято світлого Різдва Христового. Вірте в чудеса і радуйте один одного подарунками!

У чарівну Різдвяну ніч я вас вітаю зі святом і бажаю казкового життя! Тільки уявіть всі свої мрії і повірте в те, що їм прийшов час, саме сьогодні здійснитися, наповнивши ваші дні радістю, добром і любов’ю! Нехай ваше життя радує вас не тільки в свята виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей, а й у звичайні дні. Нехай радість іскриться в вашому настрої, а удача не залишає вас ні на хвилину. Нехай в цей день на всій планеті настане довгоочікуваний мир, і небо назавжди стане блакитним! Ще хочу побажати всім людям, величезного і міцного здоров’я, адже коли людина здорова, то інше, лише справа часу. Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. З Різдвом Христовим, дорогі друзі!

Привітання з Різдвом своїми словами

Привітання з Різдвом до сліз