Гарні привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

З Різдвом! Бажаю бути подібно до цього свята: щирим, добрим, теплим, шляхетним, чарівним, довгоочікуваним. Нехай на душі буде спокій і затишок, а в житті – відчуття чарівництва.

У Різдво лови свою Віфлеємську зірку! Нехай вона осяє тебе світлом своєї любові і дасть надію на віру в краще!

Нехай Різдвяна зіронька проведе тебе по довгій життєвій дорозі, висвітлюючи шлях до щастя і успіху! Нехай веселих і радісних моментів у твоєму житті буде стільки, скільки сніжинок кружляє в повітрі холодними зимовими вечорами! З Різдвом!

Бажаю, щоб сходження Віфлеємської зірки і народження Христа принесло в Ваше життя все тільки саме добре, світле і тепле. Щоб Ангел-Хранитель завжди підказував вірний шлях і оберігав від смутку, печалей, негараздів. А будинок Ваш нехай завжди буде повною чашею, наповненою затишком, добром і спокоєм. З Різдвом Христовим!

З Різдвом! Бажаю в цю чарівну ніч, щоб вас відвідати не рогата рис, а милий ангел, і наповнив ваш будинок радістю, любов’ю і добром.

Вітаю з зимовим торжеством добра і веселощів! Нехай чарівне свято Різдва призводить до твого дому рідних людей і виконує заповітні бажання, зміцнює віру в хороше і дає сили для важливих справ, проганяє прикрі тривоги і щедро дарує безтурботне радість!

У світле свято Різдва я хочу побажати Вам всього самого найкращого, що тільки є: кохання, високого імунітету, довголіття, благополуччя. Нехай справи йдуть в гору, достаток підвищується, а удача буде вірним супутником в будь-яких починаннях. Бажаю нескінченного ентузіазму, віри у власні можливості, натхнення і адекватного почуття авантюризму!

У чарівну різдвяну ніч я вітаю вас і бажаю казкового життя! Тільки уявіть всі свої мрії – і повірте в те, що їм прийшов час здійснитися, наповнивши ваші дні радістю, добром і любов’ю! Нехай на вашому серці завжди тихенько грає весела мелодія про те, що ви щасливі!

З Різдвом! Бажаємо, щоб ви могли насолодитися кожним миттю в наступному році.

Сьогоднішнє свято є для всіх особливим, адже саме в цю святу січневу ніч Діва Марія народила на світ нашого Спасителя Ісуса Христа і з тих пір цей день несе благодатне назва – різдво Христове! Я щиро хочу привітати тебе з цим святом і побажати всього самого доброго і світлого, не грішити, а зміцнювати віру в Бога!

Дорога хрещена, вітаю тебе з Різдвом і побажати хочу веселого дзвону дзвіночків і теплих побажань, щирих посмішок і близьких людей за столом, атмосфери щастя в домі і таємничого чарівництва, щедрих подарунків і великих надій серця.